Long Island Iced Tea er en forfriskende drink som du enkelt kan lage selv, men om du heller ønsker å slappe av på en bar og få servert en drink av ypperste klasse har du mange muligheter. Ettersom Long Island Iced Tea er en så velkjent og ettertraktet drink er den å finne på de fleste menyer, så det gjelder bare å finne den plassen som passer best for deg. Her gir vi deg tips om noen av Norges aller beste barer, men det kan og selvfølgelig være at din lokale bar serverer en utrolig god variant.

Himkok

Det er ikke mulig å snakke om Norges beste barer uten å nevne Himkok. Denne fantastiske baren plassert i Oslo ble nemlig i 2016 kåret til en av de 50 beste barene i hele verden, så her er det virkelig snakk om en bar av aller høyeste klasse. Men selv om denne baren bærer høy prestisje, er det en meget hemmelighetsfull affære. Baren er nesten gjemt bort i en bakgate, så dette er en bar du må vite om for å finne. Hjemmesiden deres er heller ikke noe mindre hemmelighetsfull, og det er dessverre ingen meny å finne på nettet. Men vi tenker oss til at en så bra bar må servere de fleste drinker, og selvfølgelig en versjon eller to av Long Island Iced Tea.

The Thief

En annen Oslo-bar som er kjent for sine prestisjefulle drinker er The Thief, som selv har som mål å bli en av verdens beste hotellbarer. The Thief åpnet i 2015 og introduserte med det den klassiske bartradisjonen med noen av verdens fineste barer plassert i lobbyer i femstjerners hoteller rundt om i Oslo. De tilbyr enestående drinkmiksing, og serverer både klassiske favoritter og spennende ny-kreasjoner.

No Stress

Det er selvfølgelig ikke bare i Oslo du kan finne førsteklasses drinker. Baren No Stress plassert i Bergen er også en kjent norsk favoritt. Her finner du klassiske cocktails laget med skikkelig ingredienser, ferskpresset juice og hjemmelaget sirup. Baren er autentisk med en nostalgisk følelse, og er derfor selvfølgelig det perfekte stedet å nyte en klassisk Long Island Iced Tea.

Cardinal

I Stavanger finner du også et godt alternativ, nemlig Cardinal Pub & Bar. Denne baren ligger midt i Stavanger sentrum og er nok mest kjent for sitt enorme øl-utvalg, med rundt 600 ulike typer øl. Men, de har selvfølgelig også mange andre drinker å by på, noe som gjør dette til et godt alternativ om ikke alle har det like store ønske om en Long Island Iced Tea som deg selv.

Raus

Sist, men ikke minst, finnes det et godt alternativ i Trondheim i Raus Bar. Igjen en bar som er kjent for sine drinker og bartendere, med et utrolig godt utvalg av imponerende cocktails. I tillegg til deres standard meny har de også skreddersydde konsepter som skal passe for alle på tirsdager og torsdager. Nyt din favorittcocktail i en fantastisk atmosfære.