Selv om Long Island Iced Tea gjerne er favoritten, finnes det selvfølgelig altfor mange spennende drinker der ute til å bare drikke den resten av livet. En klassisk Long Island Iced Tea passer til enhver anledning, men om du er i det eventyrlystne hjørnet er det jo alltid spennende å prøve ut noe nytt. De fleste cocktailbarer har et stort utvalg av både klassiske og nye spennende drinker på menyen sin, og hvis du liker den friske smaken som kjennetegner Long Island Iced Tea vil gjerne også disse drinkene falle i smak:

Moscow mule

Selv om drinken Moscow mule ikke inneholder like mange forskjellige sprittyper som Long Island Iced Tea, er det en like enkel og frisk drink. Det eneste du trenger for å lage deg denne drinken er vodka, ingefærøl og lime – alt over is selvfølgelig. Drinken vil ha et lignende utseende av iste, og en like spennende frisk smak. Du kan også bytte ut vodkaen med rom og få en Dark ’N’ Stormy, eller alternativt blande de to alkoholene for noe mer lignende iste favoritten.

Adios Motherfucker

Hvis du er på utkikk etter en annen drink med like mye ulik alkohol som Long Island, kan denne drinken være noe for deg. Her blandes også vodka, rom, tequila og gin, men kjennetegnet triple sec er byttet ut med blue curacao og colaen er byttet ut med sprite. Selv om utseende vil bli helt ulikt, med en sterk lyseblå farge som ikke ligner det minste på iste, vil opplevelsen gjerne bli den samme – en meget frisk drink med mye smak og mye alkohol.

LA Water

Denne drinken er også navngitt etter utseende sitt, men med en litt mer ironisk distanse. Du har kanskje hørt vitser om vannet i LA? Hvis ikke vil du skjønne det når du ser fargen på drinken – den blir nemlig svart. Kanskje ikke den friskeste fargen, men det tar drinken igjen på smaken: Frisk, søt og sterk. Bland like deler av vodka, gin, lys rom, triple sec, sweet and sour miks, blue curacao og bringebær likør, og server over isbiter. Gjerne pynt med sitronbåter og noen ferske bær for et litt friskere utseende.

Tokyo Tea

Fra Long Island, til Los Angeles og Tokyo? Nei, Tokyo Tea er ikke en te med Long Island Iced Tea-smak, men en frisk cocktail med en sterk grønnfarge. Bland vodka, rom, gin, tequila, triple sec og melon likør i en cocktail shaker og rist denne drinken klar. Server i et glass fylt med is, og nyt.

Det finnes så mange drinker der ute at det blir vanskelig å velge ut kun et par som kan falle i smak. Men neste gang du vil lage deg eller bestille en klassisk favoritt i Long Island Iced Tea anbefaler vi deg å prøve ut en av disse istedenfor, å se om du muligens får deg en ny favoritt også!